Logo Funderingstechniek Heeg BV Logo Funderingstechniek Heeg BV mobile

Funderingstechniek Noord-Nederland

Funderingstechniek Heeg

Met meer dan 10 jaar ervaring is funderingstechniek Heeg dé specialist op het gebied van heien en verschillende funderingstechnieken. We zijn veelzijdig en beschikken over een officeel VCA-certificaat. Daarnaast zijn wij ook nog aangesloten bij het NVAF (Nederlandse vereniging aannemers werken). Met onze specialisten bieden wij complete funderingsoplossingen van hoge kwaliteit aan.

Waar kunnen wij bij helpen?

Wat voor soort funderingsklus op de planning staat, wij kunnen daarbij helpen! Wij hebben onze specialisten al voor diverse funderingsprojecten ingezet. Van utiliteitsbouw, woningbouw to de kleine renovatiewerkzaamheden.

Fundering op verschillende manieren

Er zijn meerdere manieren om een fundering aan te leggen. Vandaar dat wij graag met u samen kijken welke methode het beste bij uw bouwproject past. Zelf maken wij voornamelijk gebruik van de volgende drie funderingstechnieken:

Prefab betonpalen

Dit is een van de meest bekende funderingstechnieken. De naam van prefab betonpalen zegt het eigenlijk al, de Fundering zal uit beton bestaan. Afhankelijk van de locatie en de ondergrond kan het heien van prefab betonpalen enige trillingsoverlast veroorzaken. Uiteraard beschikken over technieken om de overlast zo min mogelijk te houden.

Meer weten over deze techniek? Lees dan meer over prefab betonpalen.

Stalen buispalen

De stalen buispalen zijn een trillingsvrij en geluidsarm paalsysteem. Hierdoor kun je de stalen buispalen uitermate inzetten voor bijvoorbeeld de fundering voor een uitbouw van woningen, fundaties onder dak, renovatie van gebouwen of machine fundatie. Zo heb je een stevige fundering op staal die jaren meegaat.

Meer weten over deze techniek? Lees dan meer over stalen buisplaten.

Houten palen

Voor relatief lichte en/of tijdelijke constructies is een fundering van hout uitermate geschikt. Echter hangt het wel af van de locatie, ondergrond en ons bodemonderzoek.

Meer weten over deze techniek? Lees dan meer over houten palen.

Belang goede fundering

Zonder een goede fundering loop je de kans dat jouw hele mooie bouwproject zomaar scheuren kan bevatten of zelfs kan instorten! Dat wil je natuurlijk niet. Kies daarom altijd voor een goede fundering. Zo bespaar je uiteindelijke reparatie- en bouwkosten.

De fundering is namelijk de basis van jouw bouwwerk. Zorg er daarom voor dat je de juiste funderingstechnieken toepast, zodat jouw bouwwerk jarenlang mee gaat.

Kosten funderingstechniek

Benieuwd naar de kosten voor funderingstechnieken bij jou? Deze kunnen per project enorm verschillen. Daarom nemen wij graag persoonlijk een kijkje voordat wij cijfers gaan noemen. Neem daarom met ons contact op.