Logo Funderingstechniek Heeg BV Logo Funderingstechniek Heeg BV mobile

Prefab betonpalen

Funderingstechniek Heeg is met meer dan 10 jaar ervaring de specialist in het heien van prefab betonpalen. Door gebruik te maken van de modernste machines en bewezen technieken leggen wij met prefab betonpalen een sterke fundering.

Heien van prefab betonpalen

Het heien van prefab betonpalen is nog steeds de meest bekende funderingsmethode en wordt voornamelijk gebruikt voor woningen, bedrijfspanden en loodsen op bedrijventerreinen of nieuwbouwlocaties. Bij het heien van prefab betonpalen bestaan de palen uit één element en worden in zijn geheel geheid. Door kalenderen is de inheidiepte goed controleerbaar. Afhankelijk van de locatie en de ondergrond kan het heien van prefab betonpalen enige trillingsoverlast veroorzaken. Wij beschikken echter over materialen en technieken waarmee wij deze overlast kunnen beperken!

Afmetingen van prefab betonpalen

De prefab betonpalen kunnen geleverd worden in diverse afmetingen. Bij Funderingstechniek Heeg leveren we alle courante afmetingen: vanaf 18x18 centimeter tot aan 45x45 centimeter met paallengte’s van 2 tot 24 meter. De meest gangbare afmetingen van prefab betonpalen zitten tussen de 22x22 en 29x29 centimeter. Afhankelijk van de afmetingen en het gewicht wordt gebruik gemaakt van een heistelling met heiblokken in de gewichtsklasse variërend van 2 tot 6 ton. 

Neem gerust contact op

De prijzen voor een fundering van prefab betonpalen variëren en zijn afhankelijk van de locatie, de lengte, diameter en het gewicht van de paal. Wilt u een gerichte prijs ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Funderingstechniek Heeg is al meer dan 10 jaar actief in het vak en kan voor het heien van prefab betonpalen een oplossing op maat bieden!