Vrachtwagen
  1. Home
  2. /
  3. Over ons
  4. /
  5. Historie

HISTORIE

Funderingstechniek Heeg is in 2006 opgericht door de broers Roberto Altenburg en Leon Altenburg. Gefascineerd door de werkzaamheden van vader Altenburg zijn de broers al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met heiwerken. In 2006 besloten de broers Funderingstechniek Heeg op te richten. Vanaf het moment dat de broers Roberto en Leon besloten zich samen te gaan richten op hoogwaardige funderingswerkzaamheden is de firma uitgegroeid tot een bedrijf met 14 personeelsleden en een zeer uitgebreid machinepark met 8 heistellingen en 4 vrachtwagens voor het transport van het heimaterieel.

“Ons plan in 2006 was om met één heimachine opdrachten uit te voeren. Dat werden er echter al heel snel zes ” aldus Leon Altenburg. Doen wat je belooft en kwaliteit leveren liggen daar aan ten grondslag, aldus één van de beide oprichters van het bedrijf. De jonge, vakbekwame onderneming garandeert haar opdrachtgevers dat de aangebrachte fundering een hoog kwaliteitsniveau heeft. Daarmee wordt een solide en betrouwbare basis gelegd voor de verdere uitvoering van bouwprojecten van allerlei omvang. 

Het grote voordeel van een kleine organisatie als de onze is bovendien dat je direct kunt inspelen op situaties. We zijn heel flexibel en dat betekent dat we heel snel kunnen inspelen op wat de klant vraagt ook als het daarbij om een onverwachte situatie gaat. De organisatie die korte lijnen kent heeft bovendien alles zelf in huis. Van calculatie tot facturering en van de planning tot de uitvoering en het transport van materieel: we houden alles in eigen hand. Dat maakt dat we ook opdrachten tussen door kunnen doen voor een klant die even in de problemen zit. Bovendien heeft de opdrachtgever altijd hetzelfde aanspreekpunt. Dat geeft duidelijkheid en overzicht!