Prefab Betonpalen Fundering
Houten Palen Heien
Houten Palen Fundering
  1. Home
  2. /
  3. Technieken
  4. /
  5. Houten palen

HOUTEN PALEN FUNDERING

Kiest u voor houten palen als funderingFunderingstechniek Heeg BV is met meer dan 10 jaar ervaring dé specialist in het heien van houten palen. Met modern materiaal en onze bekwame specialisten garanderen wij houten palen heiwerk van zeer hoge kwaliteit.

Houten palen als fundering

De houten heipalen zijn een goed alternatief voor de prefab betonpalen en de stalen buispalen. Afhankelijk van de locatie, de ondergrond en een bodemonderzoek kunnen houten palen de best passende oplossing zijn als fundering. Bij de houten palen is er sprake van een ruim toepassingsgebied: hierbij valt te denken aan relatief lichte en/of tijdelijke constructies. Qua gewicht zijn de houten palen namelijk vele malen lichter dan de prefab betonpalen en de stalen buispalen. In verband met de duurzaamheid van het hout en de aansluiting met de bovenliggende constructie worden de houten heipalen voorzien van een betonnen opzetter waarbij de houten paalkop tot onder de grondwaterstand wordt weggeleid.

Meer informatie

De prijzen voor het heien van houten palen zijn gevarieerd en afhankelijk van de locatie, lengte, diameter en het gewicht. Wilt u een gerichte prijs voor het heien van houten palen? Neem dan contact met ons op! Wij bieden u graag een offerte op maat aan voor het heien van houten palen.

Waarom Funderingstechniek Heeg?

  • Maatwerk
  • Flexibel
  • Persoonlijk contact
  • Garantie op hoog kwaliteitsniveau