Prefab Betonpalen Fundering
Prefab Betonpalen
  1. Home
  2. /
  3. Technieken
  4. /
  5. Prefab betonpalen

PREFAB BETONPALEN FUNDERING

Kiest u voor prefab betonpalen als funderingFunderingstechniek Heeg BV is met meer dan 10 jaar ervaring dé specialist in het heien van prefab betonpalen. Met modern materiaal en onze bekwame specialisten garanderen wij een fundering met prefab betonpalen van zeer hoge kwaliteit.

Heien van prefab betonpalen

Het heien van prefab betonpalen is nog steeds de meest bekende funderingsmethode en wordt voornamelijk gebruikt voor woningen, bedrijfspanden en loodsen op bedrijventerreinen of nieuwbouwlocaties. Bij het heien van prefab betonpalen bestaan de palen uit één element en worden in zijn geheel geheid. Door kalenderen is de inheidiepte goed controleerbaar. Afhankelijk van de locatie en de ondergrond kan het heien van prefab betonpalen enige trillingsoverlast veroorzaken. Wij beschikken over materialen en technieken waarmee wij deze overlast kunnen beperken.

Afmetingen van prefab betonpalen

De prefab betonpalen kunnen geleverd worden in diverse afmetingen. Bij Funderingstechniek Heeg leveren we alle courante afmetingen: vanaf 18x18 centimeter tot aan 45x45 centimeter met paallengte’s van 2 tot 24 meter. De meest gangbare afmetingen van prefab betonpalen zitten tussen de 22x22 en 29x29 centimeter. Afhankelijk van de afmetingen en het gewicht wordt gebruik gemaakt van een heistelling met heiblokken in de gewichtsklasse variërend van 2 tot 6 ton. 

Meer informatie

De prijzen voor het heien van prefab betonpalen zijn gevarieerd en afhankelijk van de locatie, lengte, diameter en het gewicht. Wilt u een gerichte prijs voor het heien van prefab betonpalen? Neem dan contact met ons op! Wij bieden u graag een offerte op maat aan voor het heien van prefab betonpalen.

Waarom Funderingstechniek Heeg?

  • Maatwerk
  • Flexibel
  • Persoonlijk contact
  • Garantie op hoog kwaliteitsniveau