Stalen Buispalen Heien
Stalen Buispalen Heiwerk
Heien Stalen Buispalen
Stalen Buispalen Friesland
Stalen Buispalen Fundering
  1. Home
  2. /
  3. Technieken
  4. /
  5. Stalen buispalen

STALEN BUISPALEN FUNDERING

Kiest u voor stalen buispalen als fundering? Funderingstechniek Heeg BV is met meer dan 15 jaar ervaring dé specialist in het heien van stalen buispalen. Met modern materiaal en onze bekwame specialisten garanderen wij een fundering met stalen buispalen van zeer hoge kwaliteit.

Stalen buispalen aanbrengen

De stalen buispalen zijn een trillingsvrij en geluidsarm paalsysteem. Hierdoor zijn de stalen buispalen uitermate geschikt als fundering voor de uitbouw van woningen, fundaties onder dak, renovatie van gebouwen en machine fundaties. De machines voor het heien van stalen buispalen zijn bovendien elektrisch aangedreven waardoor er geen inpandige uitstoot van uitlaatgassen plaatsvindt. De stalen buispalen worden op de genodigde diepte in de grond geheid. Vervolgens worden de stalen buispalen op de juiste hoogte afgesneden en volgepompt met beton. Afsluitend komt er een wapeningsnet bovenin.

Afmetingen stalen buispalen

De stalen buispalen worden op de genodigde diepte in de grond geheid. Vervolgens worden de stalen buispalen op de juiste hoogte afgesneden en volgepompt met beton. Afsluitend komt er een wapeningsnet bovenin. Bij Funderingstechniek Heeg brengen we de stalen buispalen aan in verschillende diameters. De afmetingen van de stalen buispalen variëren vanaf 168 millimeter tot ± 406 millimeter. De meest gangbare afmetingen zitten tussen de 168 en 219 millimeter.

Breed machinepark

Afhankelijk van de ruimte, ondergrond en het gewicht van de buispalen wordt er gebruik gemaakt van een valgewicht tussen 400 en 2500 kilo. Gelukkig beschikken we bij Funderingstechniek Heeg over een breed machinepark voor het heien van stalen buispalen!  De kleinste machine is 80 centimeter breed en 1 meter 80 hoog. Deze machine kan in principe door een loopdeur naar binnen. De zwaardere machine is 2 meter breed en 2,50 meter hoog. Deze is uitermate geschikt voor de zwaardere palen.

Meer informatie

De prijzen voor het heien van stalen buispalen zijn gevarieerd en afhankelijk van de locatie, lengte, diameter en het gewicht. Wilt u een gerichte prijs voor het heien van stalen buispalen? Neem dan contact met ons op! Wij bieden u graag een offerte op maat aan voor het heien van stalen buispalen.

Waarom Funderingstechniek Heeg?

  • Maatwerk
  • Flexibel
  • Persoonlijk contact
  • Garantie op hoog kwaliteitsniveau